owner

Hallo daar, bedankt om hier even te stoppen!

Het gaat rond dat je nieuwsgierig bent om meer te weten te komen over ons!

Laat me het ijs breken en mezelf voorstellen – mijn naam is Michaël en ik ben de eigenaar van Wreck it.

Als ik ons bedrijf zou moeten omschrijven aan mensen: we zijn jong, vooruitstrevend, en we weten hoe we plezier moeten maken. ;-)
Maar als je meer wil weten over het hele concept Rage Room, dan is dit hoe een alledaagse werkdag eruit ziet!

Ergens over de middag krijg ik een telefoontje.
- Hallo, is dit Rage Room Wreck It?

Ik kan het enthousiasme voelen.
- Ja, je spreekt met Michael, zei ik. Hoe kunnen we je helpen?

Ondertussen ben ik het al gewend. Telefoontjes op het werk zijn altijd zo. Mensen zijn opgewonden om dingen kapot te maken maar zijn nog altijd niet zeker wat ze kunnen verwachten.
- Luister, ik zag je nieuwsartikel weet je, de rage room. Ik ben niet echt zo'n fanaat van vechten ofzo. Echt, Zo ben ik niet! Maar ik had een erg slechte week en ik had graag wat stoom afgeblazen.

Wel, klinkt dat niet als onze ideale klant!
- Oh, je ben aan het juiste adres! Luister, we hebben een package 'Anti-Stress', Het is ideaal voor mensen die de eerste keer komen! En ik denk dat het perfect voor jou zou zijn!

Ik voel hem lachen aan de andere kant van de lijn.
- Wel… Je had me al bij anti-stress!

***

Thomas de klant
Twee dagen later, arriveer ik 15 minuten te vroeg. Michaël vertelde me dat ik mijn eigen muziek mocht kiezen – wat ik heb gedaan.
Eerlijk, ik heb geen idee hoe het voelt om borden te breken – maar Wreck it leek toch een betere optie dan naar de cinema te gaan.

Michael helpt me om mijn stijl te kiezen, zoals hij het zegt. Samengevat, kies je je helm en je outfit. Daarna mag ik – uh – mijn wapen naar keuze kiezen.
Tussen een grote koevoet, een zware hamer, en een baseball bat, ging ik voor de bat. Leek me het minst agressief.

Eenmaal Michaël ervoor zorgde dat ik volledig klaar was – vergeet de goeie schoenen niet! – ging ik de kamer binnen. Ik nam een diepe zucht en keek rond me.
Recht voor me, zie ik een hele hoop glazen in een rijtje. Vanachter, glazen flessen. En daarachter, zie ik kleurrijke kommen en bekers en alle andere dingen die je niet mocht aanraken in oma’s Chinese kast als kind.

Veel plezier, zegt Michaël met een lach en liet me alleen. Op de achtergrond, speelt m'n favoriete muziek. Wel, ik kan zowel ermee beginnen. Eens zien waarover het hier allemaal gaat.
Ik adem nog eens diep in en ik richt mezelf op het glas dat het dichtst bij me staat SMASH!
Het glas versplinterde binnen de seconde. Okay, dat was niet slecht, denk ik bij mezelf.
Ik zet drie glazen dicht bij elkaar – zou ik ze allemaal kunnen meehebben in een keer? Laten we zien. CRUSH! Whoa, wie had gedacht dat dit mogelijk was!

Daarna, ging m'n aandacht naar de porseleinen borden. Niet zo makkelijk om te breken – ik wist meteen waarom je een hamer nodig hebt. Kshhhhhh – nice!
Bij elke nieuwe slag, voel ik een adrenalinestoot. Ik ben opgepompt! Dit is fantastisch! En om een of andere reden, voelt dit… goed!

Dan begon ik wat te experimenteren. Het stapelen van glazen bovenop de borden. CRAASH! HAHA! YES! WIE IS ER NU GESTRESST?!
Raap een toren aan borden bijeen – en plaats er een glas bovenop. Ik sla één keer. Twee. Drie keer. Man, dit is net zoals een zware cardiotraining!

Voor ik het wist, was alles kapot.
- Hoe was je bezoek? Grinnikt Michaël naar me.

Ik adem diep uit en grinnik terug.
- Wanneer kan ik de groepsoptie boeken?

Klaar om ook eens te proberen?
Klik om je sessie te boeken, of bel ons op het nummer 0474/53.69.10.